Spitalul Monza investeşte 1 milion de euro in al doilea RMN

Autor: Georgiana Călin Postat la 16 octombrie 2017 628 afişări

Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului „Policlinico di Monza” din Italia, investeşte 1 milion de euro în cel de-al doilea aparat de rezonanţă magnetică nucleară.

Spitalul Monza investeşte 1 milion de euro in al doilea RMN

RMN-ul reprezintă o nouă achiziţie performantă a spitalului, aparatul fiind un model de ultimă generaţie SIGNA Voyager 1.5Tesla XT, destinat stabilirii unui diagnostic cât mai corect pentru pacienţii cu patologii din arii precum: cardiologie şi aritmologie, chirurgie cardiacă, pediatrie, neurologie şi neurochirurgie, oncologie,  ortopedie şi traumatologie etc.   

“Achiziţionarea celui de-al doilea aparat de rezonanţă magnetică a fost o necesitate pentru Spitalul Monza, întrucât solicitările pacienţilor depăşeau numărul programărilor posibile. Astfel, putem asigura tuturor pacienţilor un acces facil pentru examinările RMN, cu un timp de aşteptare mult mai scăzut.”, explică Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza. 

RMN-ul Signa Voyager 1.5T XT are în dotare antene dedicate pentru toate regiunile corpului uman şi oferă o rezoluţie sporită, inclusiv pentru cord. 

În perioada 16 octombrie – 16 noiembrie 2017, Spitalul Monza oferă pacienţilor un discount de -20% la toate investigaţiile RMN efectuate în această perioadă. 

Pentru diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor, Spitalul Monza are la dispoziţie toate dotările necesare parcurgerii unui proces complet. Investigaţiile de radiologie şi imagistică medicală disponibile pentru pacienţi sunt: tomografia computerizată (CT), rezonanţa magnetică (RMN), radiologia digitală, mamografia, radiografia dentară panoramică (ortopantomogramă).  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.