Spitale, locuinţe şi magazine, inundate la Arad în urma unei ploi torenţiale

Postat la 23 iulie 2014 29 afişări

Două spitale din Arad, sediul Serviciului de Ambulanţă, dar şi zeci de gospodării, locuinţe şi magazine au fost inundate, miercuri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, peste 50 de apeluri la 112 fiind făcute de arădeni în 30 de minute, pentru a cere ajutor.

Spitale, locuinţe şi magazine, inundate la Arad în urma unei ploi torenţiale

 Ploaia a durat o oră şi jumătate, timp în care, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, au căzut 37 de litri de precipitaţii pe metru pătrat, în timp ce în mod obişnuit în zonă cad 15 litri în 24 de ore.

La scurt timp după începerea ploii torenţiale, zeci de arădeni au sunat la 112, pentru a cere ajutor pentru că le-au fost inundate locuinţe, subsoluri, anexe gospodăreşti, magazine sau pentru semnala că unele străzi sunt acoperite de ape cu trotuare cu tot şi nu se mai poate circula.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/spitale-locuinte-si-magazine-inundate-la-arad-in-urma-unei-ploi-torentiale-12963717
12963717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.