Spaces închiriază 3.000 mp în una dintre cele mai înalte clădiri de birouri din Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 11 iulie 2018 97 afişări

Furnizorul de spaţii de birouri flexibile Spaces a închiriat 3.000 de metri pătraţi în Unirii View şi va deschide în toamna acestui an primul său business hub amplasat în zona centrală a Bucureştiului, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Spaces închiriază 3.000 mp în una dintre cele mai înalte clădiri de birouri din Bucureşti

Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România, pprecum dezvoltarea şi vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiţii CTP.

Unirii View, programat să fie livrat în această vară, va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului, cu 19 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi. Lucrările la faţada proiectului avansează rapid, în timp ce structura proiectului (73 de metri) a fost finalizată luna anterioară.

Unirii View a fost asistat în tranzacţie de către consultantul imobiliar Griffes, responsabil de procesul de închiriere şi managementul comercial al proiectului, în timp ce Spaces a fost asistată de compania de consultanţă imobiliară CBRE România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.