Spa-urile oferă tratamente personalizate pentru dependenţii de tehnologie

Postat la 13 mai 2013 42 afişări

Spa-urile oferă tratamente personalizate pentru dependenţii de tehnologie

Pe măsură ce utilizatorii tehnologiei se plâng de dureri de spate sau de încheieturi spa-urile vin în întâmpinarea acestor probleme cu tratamente pe măsură, scrie today.com.

Spa-ul Mohonk Mountain House din New York, desemnat numărul 1 într-un top realizat de Conde Nast Traveler are în ofertă acum un masaj denumit Texting Tension Tamer, menit să elibereze tensiunea din umeri şI gât cu ajutorul unei crème din vanilie organică.

Spa-ul de lux Burke Williams, din California oferă tratamentul Dot.Com , menit să “elibereze tensiunea din muschi , acumulată de către cei care lucrează în faţa calculatorului”. Tratamentul lansat în iunie 2012 este pe locul doi anul acesta în topul preferinţelor clienţilor şi aduce 28% din vânzări.

Iar cei ce se plâng de probleme cu tenul din cauza utilizării telefoanelor mobile pot oricând să apeleze la tratamentul Smartphone Regeneration Facial de la Gotham Skincare din New York.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Mai multe aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spa,
tehnologie,
tratamente
/actualitate/spa-urile-ofera-tratamente-personalizate-pentru-dependentii-de-tehnologie-10873961
10873961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.