Şoşoacă a părăsit sala de plen când a început să vorbească Zelenski

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 aprilie 2022 395 afişări

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieşit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul ţinut în faţa senatorilor şi deputaţilor români. Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct.

Şoşoacă a părăsit sala de plen când a început să vorbească Zelenski

„S-au încălcat toate normele de drept internaţional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiţi la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleşi faţă de poporul român şi este lipsa de bun simţ a Ucrainei cu graniţele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună... Slava... vecinilor? Nu pot să asist la aşa ceva”, a spus Diana Şoşoacă.

La rândul lor, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit nişte steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit nişte steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce preşedintele ucrainean le vorbea senatorilor şi deputaţilor, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şoşoacă,
simion,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.