Sorin Preda renovează o clădire istorică de lângă Universitate, un proiect cu o valoare de 5 mil. euro

Autor: Cristi Moga Postat la 13 iunie 2013 91 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Sorin Preda renovează o clădire istorică de lângă Universitate, un proiect cu o valoare de 5 mil. euro

O clădire istorică cu o suprafaţă de peste 3.000 de metri pătraţi situată pe axul central al Bucureştiului, în apropiere de Piaţa Universităţii, a intrat recent într-un proces amplu de renovare şi reconsolidare, ce ar trebui finalizat până spre sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor.

 

Firma Global Vision, controlată de omul de afaceri Sorin Preda, a cumpărat imobilul în 2011 de la Marfin Leasing, care îi executase pe foştii proprietari, iar de circa o lună a început lucrările la proiectul situat la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu Strada Doamnei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cladire,
renovare,
Sorin Preda
/actualitate/sorin-preda-renoveaza-o-cladire-istorica-de-langa-universitate-un-proiect-cu-o-valoare-de-5-mil-euro-10965383
10965383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.