Sony reîmprospătează smartphone-urile XZ2 şi XZ2 Compact: filmează 4K HDR şi super Slow Motion Full HD, iar XZ2 se poate încărca wireless

Autor: Florin Casota Postat la 26 februarie 2018 174 afişări

Sony Mobile Communications a anunţat lansarea a două smartphone-uri noi Xperia XZ2 şi Xperia XZ2 Compact.

Xperia XZ2 are un ecran extins, de 5,7 inci, HDR Full HD+, în format 18:9 . În plus, pe lângă faptul că poţi urmări conţinutul existent în HDR, cu ajutorul tehnologiei Sony BRAVIA® TV, tehnologia X-reality™ pentru mobil îţi va permite să converteşti conţinut până la nivelul High Dynamic Range (HDR).

XZ2 încorporează o nouă experienţă tactilă, adăugând senzaţia de atingere, astfel încât să simţi experienţa vizuală. Modelul utilizează noul sistem Dynamic Vibration, care analizează date audio şi îţi permite să simţi acţiunea în palme, iar filmele, jocurile şi clipurile prind viaţă. Difuzoarele de pe modelul XZ2 sunt prevăzute cu tehnologia S-Force Front Surround şi sunt cele mai puternice difuzoare din istoria Xperia.

XZ2 devine primul smartphone capabil să înregistreze video 4K HDR, folosind formatul HLG (Hybrid Log Gamma). Acum poţi surprinde realitatea în imagini cu un contrast mare, detalii şi culori autentice. Înregistrarea în super slow motion este şi ea îmbunătăţită: acum poţi înregistra momentele memorabile în Full HD, cu o viteză de 960 fps.

Telefonul are parte şi de un nou design, cu o suprafaţă fluidă din sticlă 3D Modelul este disponibil în următoarele culori: argintiu lichid, negru lichid, verde profund şi roz cenuşiu. Atestat IP65/IP68 , modelul XZ2 este gândit să reziste la stropire şi vărsare de lichide

Alimentat de platforma Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile, cu X20 LTE, dispozitivul XZ2 atinge viteze de conectare până la 1,2 Gbps, cu ajutorul celei de-a doua generaţii a soluţiei Gigabit LTE. De exemplu, poţi descărca un episod din serialul preferat în doar 20 de secunde .

Modelul este echipat cu o baterie de 3180 mAh, şi este prevăzut cu cele mai eficiente funcţii de control al energiei. Mulţumită platformei 845 pentru dispozitive mobile, XZ2 îţi oferă garanţia că te poţi bucura de dispozitivul tău toată ziua. Modelul este prevăzut cu funcţii utile pentru baterie ca – Smart Stamina, STAMINA mode şi Battery Care  –, precum şi tehnologia Qnovo Adaptive Charging, care păstrează sănătatea bateriei, pentru o durată de viaţă mai mare. De asemenea, poţi utiliza staţia de încărcare wireless (WCH20 ) pentru încărcare uşoară, precum şi alte încărcătoare Qi compatibile, aşezând pur şi simplu dispozitivul XZ2 în staţie, pentru încărcare, fără să-l bagi în priză.

Xperia XZ2 Compact

Dispozitivul îţi pune divertismentul în palmă, mulţumită eranului extins, HDR Full HD+, de 5 inci, datorită căruia XZ2 Compact este cel mai compact smartphone de 5 inci din lume .

De asemenea, Xperia XZ2 Compact se bucură de o multitudine de update-uri premium, disponibile şi la fratele său cel mare, XZ2, cum ar fi toate upgrade-urile specifice Motion EyeTM 2018, inclusiv 3D Creator pentru selfie-uri şi super slow motion în Full HD, precum şi captarea de imagini la o calitate excelentă. Modelul este prevăzut cu tehnologiile Sony de amplificare audio, de tipul audio Hi-Res şi difuzoare stereo, orientate frontal, pentru o experienţă audio nemaiîntâlnită. Acest telefon mic, dar puternic este alimentat de platforma Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile.

Perfect până la cele mai mici detalii, XZ2 Compact urmează aceeaşi filosofie de design ca XZ2, bucurându-se de un corp curbat, ce respectă standardele IP65/IP68. Modelul este disponibil în patru culori superbe, cu aspect proaspăt şi elegant: alb argintiu, negru, verde şi roz coral.

Xperia XZ2 şi XZ2 Compact sunt disponibile începând cu luna martie 2018 şi ambele vor fi prevăzute cu AndroidTM 8.0 Oreo.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.