SoftOne România devine HUB operaţional al sucursalelor internaţionale, odată cu deschiderea unui nou sediu în Cipru

Autor: Florin Casota Postat la 25 aprilie 2017 75 afişări

SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii web&mobile din Europa de Sud-Est, anunţă deschiderea unui nou sediu în Cipru, Limassol, ce va funcţiona sub conducerea şi administrarea SoftOne România. Astfel, sediul din România, devine, începând din 2017, HUB-ul operational al sucursalelor internaţionale ale companiei.

SoftOne România devine HUB operaţional al sucursalelor internaţionale, odată cu deschiderea unui nou sediu în Cipru

Lansarea sediului din Cipru este parte a strategiei de extindere a SoftOne care are în plan deschiderea de noi sucursale şi intrarea pe pieţele din Bulgaria, Serbia şi Albania.

”Inaugurarea noului sediul SoftOne din Cipru reprezintă un pas important în procesul extindere a companiei în Europa, prin accesarea unei pieţe în care soluţiile Cloud şi Mobile vor face o diferenţa prin calitate, mobilitate şi tehnologii de ultimă generaţie. SoftOne România devine, din acest moment, HUB-ul operational şi administrativ al sucursalei din Cipru, unde urmărimdezvoltarea unei comunităţi solide de parteneri prin care să putem aduce plus-valoarea afacerilor din zonele în care activăm”, declară Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

În ceea ce priveşte planurile pentru 2017 în România, Softone ţinteşte o cifră de afaceri de 800.000 de euro, 250 de clienţi ai soluţiilor ERP şi CRM şi 50 de parteneri.

SoftOne Technologies a intrat pe piaţa din România în 2013. Până în prezent, Softone România are peste 200 de clienţi care utilizează soluţiile companiei, prin intermediul celor 40 de parteneri la nivel local.

În iunie 2016, Olympia Group, unul dintre cele mai mari grupuri elene cu activităţi în telecom, retail, industrie şi distribuţie a preluat un pachet de peste 33% din acţiunile Softone Technologies. Grupul de Companii Olympia e activ din anii 1980 şi are peste 5.500 de angajaţi în Grecia şi la nivel internaţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.