ŞOC în sistemul bancar: O bancă de top vine cu un nou tip de credit cu care vrea să SPARGĂ piaţa. Ce este ”Casa la Fix”, creditul care se dă în 24 de ore şi are nişte condiţii care până acum păreau...

Autor: Mediafax Postat la 16 iunie 2017 853 afişări

ŞOC în sistemul bancar: O bancă de top vine cu un nou tip de credit cu care vrea să SPARGĂ piaţa. Ce este ”Casa la Fix”, creditul care se dă în 24 de ore şi are nişte condiţii care până acum păreau...

Bancpost a lansat creditul „Casa la Fix“, pentru investiţii imobiliare, destinat persoanelor fizice care sunt în căutarea unei locuinţe sau au în vedere construirea unui case. Valoarea finanţată este de maximum 250.000 euro, echivalent lei, iar avansul minim solicitat începe de la 15%. 

Clienţii primesc preaprobare financiară în termen de 24 de ore, iar evaluarea imobilului este gratuită. Dobânda percepută este de 2% la care se adaugă ROBOR la 3 luni. Oferta poate fi accesată până la data de 31 august 2017 atât pentru achiziţia sau construcţia unei locuinţe, cât şi pentru refinanţarea unui credit ipotecar.

Creditul este destinat exclusiv clienţilor care îşi încasează sau aleg să îşi încaseze venitul în cont la Bancpost. Creditul „Casa la Fix“ vine cu alte beneficii: asigurări de viaţă şi de imobil sau facilităţi de tranzacţionare pentru o administrare eficientă a bugetului, precum cardul de credit cu oferte de rate fără dobândă, internet/mobile banking gratuit şi o ofertă avantajoasă de investiţii şi economisire.

Bancpost deserveşte aproximativ 1 milion de clienţi corporativi, de retail şi instituţionali şi are o reţea de peste 500 ATM-uri, 6.000 POS-uri şi 190 de terminale automate de plată (APS-uri). 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bancpost,
casa,
avans,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.