ŞOC în lumea televiziunii: unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori, scos cu forţa de pe post! Prima reacţie după evenimentele incredibile şi cine i-a luat locul

Postat la 22 noiembrie 2018 1015 afişări

Scindare la realitatea TV! Rareş Bogdan, cel mai cunoscut jurnalist al postului, a reacţionat dur după ce Cozmin Guşă, unul dintre acţionari şi preşedintele Federaţiei Române de Judo, i-a transmis, prin SMS, că nu va mai modera, pentru început, ediţiile de miercuri şi joi ale emisiunii "Jocuri de putere".

ŞOC în lumea televiziunii: unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori, scos cu forţa de pe post! Prima reacţie după evenimentele incredibile şi cine i-a luat locul

Cunoscutul realizator a dezvăluit că s-a ajuns în această situaţie după ce i-a cerut în direct demisia lui Edward Pastia, directorul Realitatea TV. Iar scandalul a plecat de la faptul că lui Bogdan i-a fost impus să nu-i mai aducă în emisiunile sale pe Oreste Teodorescu şi Oana Stănculescu, doi dintre invitaţii obişnuiţi ai emisiunii. 

Între timp, locul său la pupitrul emisiunii "Jocuri de putere" a fost luat de Claudiu Popa, un alt prezentator al postului: "Dar eu nu sunt singur. Dumneavostră îmi daţi puterea să merg mai departe. Mi-aţi dovedit. Le mulţumesc şi colegilor mei, extrem de numeroşi, care şi-au arătat solidaritatea şi sprijinul. Le mulţumesc colegilor invitaţi şi jurnaliştilor, respectiv analiştilor din întreagă ţară. Am sperat până în ultima clipă că le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv şi nu vor da satisfacţie unora şi altora, ei au preferat să mă oprească să îmi fac emisiunea pentru Dumneavoastră. Păcat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de mulţumire. Aceia nu sunteţi însă Dumneavoastră. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumoşi. Ne revedem curând", a scris Bogdan, pe facebook, înainte să dezvăluie informaţii din culise: "Nu am dorit şi nu doresc să plec de la Realitatea TV. 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
post,
evenimente,
fortare,
reactie,
scoatere,
soc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.