Siveco furnizează servicii de e-learning în Malta

Autor: Ioana Niţă Postat la 12 octombrie 2013 75 afişări

Compania Siveco, cel mai mare producător local de software, implementează un proiect de naţional de e-learning din Malta prin care va furniza Ministerului Educaţiei conţinut educaţional digital personalizat şi un program de instruire pentru 800 de profesori.

Siveco furnizează servicii de e-learning în Malta

"Malta este o ţară unde reforma în domeniul educaţiei, prin modernizarea actului educaţional la toate nivelurile, a început printr-o metamorfoză radicală a programei naţionale, fiind în acelaşi timp în topul ţărilor europene în ceea ce priveşte eficienţa şi folosirea soluţiilor de e-government, deja implementate şi operaţionale la toate nivelurile administraţiei publice", a declarat Iulian Manea, director regional în departamentul Vânzări Internaţionale din cadrul Siveco România.

Proiectul de e-learning din Malta este finanţat de UE, iar prin intermediul acestuia toate şcolile de stat, particulare şi catolice vor primi 1.400 de lecţii digitale adaptate pe noua programă naţională, în care sunt incluse lecţii de matematică, fizică, biologie, chimie, geografie, istorie şi studii sociale. Pentru început, proiectul va acoperi doar primii doi ani de studiu din învăţământul secundar.

Afacerile Siveco de pe piaţa locală sunt conduse de Irina Socol.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siveco-furnizeaza-servicii-de-e-learning-in-malta-11502328
11502328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.