Situaţie explozivă în Guvernul României. Primul ministru care anunţă că îşi dă demisia. „Există suspiciuni foarte credibile”

Autor: Cristina ANDREI Postat la 28 iulie 2016 27763 afişări

Detalii pe Gândul.

Situaţie explozivă în Guvernul României. Primul ministru care anunţă că îşi dă demisia. „Există suspiciuni foarte credibile”

Situaţie extrem de tensionată în guvern. Una dintre problemele care l-au costat mandatul pe un fost ministru revine acum pe masa guvernului. Unul dintre miniştrii cheie din cabinetul Cioloş ameninţă cu demisia la nici două luni după ce a depus jurământul în faţa preşeditelui Iohannis.

„Eu însumi am ridicat chestiunea şi am spus că sunt foarte neliniştit, că sunt într-o poziţie inconfortabilă să accept o astfel de poziţie, foarte onorantă de altfel, atunci când există aceste suspiciuni foarte bine argumentate şi credibile - cel puţin din ce am văzut în presă.În măsura în care nu vor fi luate măsuri administrative şi politice, eu mă retrag din acest guvern. Fără niciun fel de rezervă”, a spus ministrul.

Află aici care este situaţie explozivă în Guvernul României. Primul ministru care anunţă că îşi dă demisia. „Există suspiciuni foarte credibile”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/situatie-exploziva-in-guvernul-romaniei-primul-ministru-care-anunta-ca-isi-da-demisia-exista-suspiciuni-foarte-credibile-15542497
15542497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.