Situaţie e Cartea Recordurilor în România. Oraşul în care nu mai există locuri în cimitire. „Nu mai avem nicio soluţie”

Postat la 26 iulie 2016 2089 afişări

Situaţie e Cartea Recordurilor în România. Oraşul în care nu mai există locuri în cimitire. „Nu mai avem nicio soluţie”

Că în România e o problemă să aduci un copil pe lume e o certitudine. Că există locuri în care nu poţi nici să mai mori e o realitate. În România există un oraş în care nu mai sunt locuri în cimitire. Autorităţile locale sunt disperate, se descurcă cum pot, pe moment în cazul unui „deces iminent”, însă recunosc că vor rămâne fără soluţii.

“Încă din anul 2014, am trimis către Primărie o serie de adrese prin care am cerut extinderea de urgenţă a cimitirului întrucât locurile de la acea vreme, în număr de 500 de locuri libere, se epuizau. În prezent, noi mai avem 10 locuri libere. Am reuşit ca în cazul unui deces iminent să rezolvăm această problemă, însă vom rămâne fără soluţii”, a declarat un oficial. 

Află aici care este oraşul din România în care nu mai există locuri în cimitire. „Nu mai avem nicio soluţie”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
cimitire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.