SITUAŢIE DRAMATICĂ: Jumătate din populaţia României se confruntă cu deprivare materială şi socială

Postat la 12 decembrie 2017 96 afişări

Jumătate din populaţia României se confruntă cu deprivare materială şi socială, ţara fiind urmată de Bulgaria (48%), la polul opus situându-se statele nordice, potrivit datelor din 2016 publicate, marţi, într-un raport al Eurostat.

SITUAŢIE DRAMATICĂ: Jumătate din populaţia României se confruntă cu deprivare materială şi socială

Cea mai mare rată de deprivare materială şi socială se înregistrează în România (50%) şi Bulgaria (48%), unde jumătate din populaţie este afectată. Una din trei persoane este afectată în Grecia (36%), Ungaria (32%) şi Lituania (29%).

În schimb, statele nordice şi Luxemburg au raportat cele mai mici cote ale degradării condiţiilor materiale şi sociale: 3% în Suedia, 4% în Finlanda, 5% în Luxemburg şi 6% în Danemarca.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.