Sistemul Ro-Alert a fost înfiinţat prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului

Postat la 05 octombrie 2017 669 afişări

Guvernul a decis, joi, înfiinţarea sistemului Ro-Alert, prin OUG, ministrul de Interne, Carmen Dan, precizând că, potrivit meteorologilor, în perioada următoare România se va confrunta din ce în ce mai des cu genul de fenomene 'nowcasting'.

Sistemul Ro-Alert a fost înfiinţat prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului

”Pe ordinea de zi de astăzi se află un proiect foarte important pentru noi toţi, Ro-Alert-ul, un prim pas în implementarea acelui sistem de anunţare în timp real al cetăţenilor care se află într-o zonă de pericol, indiferent de ce tip e acel pericol, că e meteo sau alte ameninţări la adresa vieţii, siguranţei lor”, a spus, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Mihai Tudose.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.