Sir Alex Ferguson s-a trezit din coma indusă după operaţia suferită la cap

Autor: Andrei Pal Postat la 08 mai 2018 1438 afişări

Sir Alex Ferguson s-a trezit din coma indusă după operaţia suferită la cap

Alex Ferguson a fost operat sâmbătă, după ce a suferit o hemoragie craniană, iar acum a ieşit din comă şi vorbeşte. Informaţia a fost oferită de presa engleză, ce citează aproapiaţi ai fostul manager al  Manchester United.

Alex Ferguson, 76 de ani, e conştient şi vorbeşte cu medicii despre situaţia sa, la doar două zile de la operaţie. Totuşi, cei de la spitalul unde este internat Sir Alex nu au acordat nicio declaraţie oficială.

Faptul că starea lui Ferguson se îmbunătăţeşte a fost întârită şi de spusele lui Ryan Giggs, fost jucător al celor de la United. Acesta a specificat că operaţia a fost un succes, dar următoarele zile sunt cruciale privind recuperarea antrenorului. Sir Alex se află în continuare la terapie intesivă la Salford Royal Hospital din apropiere de Manchester.

"S-a trezit, e conştient! S-a ridicat în fund şi a vorbit cu familia şi cu rudele aflate în rezerva de la Salford Royal Hospital. A întrebat despre rezultatul intervenţiei prin care a trecut...", susţin sursele celor de la The Sun.

Neurochirurgul Peter Hamlyn a explicat pentru The Telegraph că următoarele săptămâni sunt vitale privind recuperarea: "Dacă un pacient supravieţuieşte intervenţiei, dar nu se observă nicio îmbunătăţire a funcţilor după câteva luni, atunci e puţin probabil să mai revină la starea iniţială de sănătate".

Ferguson a condus Manchester United timp de 26 de ani şi a câştigat 38 de trofee. A plecat de la club în 2013, având în palmares 13 titluri de campion al Angliei, două Ligii ale Campionilor, cinci Cupe şi patru Cupe ale Ligii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ALEX FERGUSON,
MANCHESTER UNITED,
OPERAŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.