„Singurul lucru elegant, modern şi de bun gust estetic, venit din partea CFR Călători în 2017”

Postat la 20 noiembrie 2017 617 afişări

CFR Călători este criticat, pe bună dreptate, pentru modul cum ştie să-şi trateze clienţii. Jurnal Feroviar a descoperit singurul lucru bun al companiei pe acest an.

„Singurul lucru elegant, modern şi de bun gust estetic, venit din partea CFR Călători în 2017”

Pe Facebook, Jurnal Feroviar a scris: „Dragi prieteni si nu numai, astazi va prezentam singurul lucru elegant, modern si de bun gust estetic, venit din partea CFR Calatori in 2017. EA 318 Siemens, a revenit la tractiunea trenurilor de calatori dupa aproape 4 ani de pauza.

Datorita personalulul de la Depoul BC, locomotiva a fost repusa in functiune si revopsita conform schemei de vopsire Siemens, aplicata initial in anul 1999 la Electroputere Craiova.

In total au fost 24 de locomotive modernizate de Siemens la Electroputere Craiova in anii 1999/2000. In 2005 s-a inceput retehnologizarea acestor locomotive cu echipamente ICOL, configuratie adaptata mai bine pentru infrastructura, relieful si clima din Romania.

Seria 45 Siemens a fost cel mai mare salt tehnologic la care a fost supusa intreaga serie de locomotive 060 ASEA pe tot parcursul duratei lor de exploatare din 1965 pana in prezent. Tehnologie moderna, digitala, dar care fara un program de mentenanta bine pus la punct si infrastructura dedicata, in Romania nu a rezistat mult.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.