Sindicate: 5.000 de angajaţi au pierdut la salariu sume între 186 şi 1.000 de lei

Postat la 26 februarie 2018 41 afişări

Preşedintele Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, a declarat, luni, după întâlnirea sindicaliştilor CNRSL Frăţia cu ministrul Muncii, că în domeniul Sănătăţii aproximativ 5.000 de angajaţi au primit salarii scăzute, cu sume cuprinse între 186 şi 1.000 lei.

Sindicate: 5.000 de angajaţi au pierdut la salariu sume între 186 şi 1.000 de lei

„Scăderi salariale în domeniul Sănătăţii au fost înregistrate în cazul celor care au funcţii mari. Vorbim despre şefi de centre din asistenţa socială, de personalul din DSP-urilor, dar şi de cei cu funcţii de conducere. Am mai avut probleme cu directorii economici din spitale, cu directorii de îngrijiri”, a declarat, luni Leonard Bărăscu, după întâlnirea cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Potrivit şefului Sanitas, ar fi vorba de 5.000 de angajaţi din domeniul Sănătăţi care au pierdut bani la salariu de la începutul acestui an.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.