Sindicaliştii spun că Guvernul nu le-a prezentat proiectul Legii salarizării unitare

Postat la 29 martie 2017 76 afişări

Sindicaliştii au declarat, miercuri, după întâlnirea Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, că nu le-a fost prezentat proiectul integral al legii salarizării unitare, liderul BNS, Dumitru Costin, precizând că nu a văzut şi nici nu ştie dacă există acest document.

Sindicaliştii spun că Guvernul nu le-a prezentat proiectul Legii salarizării unitare

”Întâlnirea de astăzi (miercuri -n.r.) a fost o întâlnire de cunoaştere. Este prima care are loc. Agenda a fost propusă de Guvern. A fost mai mult un schimb de opinii. Absolut nimic în concret. Pentru toţi cei care sunt interesaţi de legea salarizării în sectorul bugetar trebuie să-i informez că, la fel ca şi ceilalţi colegi ai mei, nu dispunem de absolut nicio informaţie suplimentară. Documentul este în lucru în interiorul Ministerului Muncii, iar astăzi nu am discutat, cel puţin pe acest subiect, despre nimic altceva, adică cine ia, cât ia, unde creşte, unde scade, deci absolut nimic pe acest subiect”, a declarat Dumitru Costin.

El a mai spus că nu a văzut documentul integral.

”La fel ca şi voi, din mass media, nici noi nu am văzut, nu ştim dacă există vreun proiect de lege gata, dacă se află în evaluare... Habar nu avem!”

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.