Simona Halep, victorie fără emoţii la Fed Cup

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 22 aprilie 2017 31 afişări

Simona Halep aduce primul punct pentru România în barajul cu Marea Britanie, trecând în minimum de seturi de Heather Watson, scor 6-4, 6-1!

Potrivit Pro Sport, Halep a profitat de avantajul suprafeţei, dominându-şi clar adversara pe zgura din Mamaia. Watson a opus rezistenţă doar până la 4-4, apoi Halep şi-a impus ritmul fără probleme.

Cîrstea se va duela cu Konta în al doilea meci al zilei. Meciul se desfăşoară în condiţii cât se poate de tensionate, din cauza comentariilor lui Ilie Năstase care au provocat reacţii vehemente în presa internaţională. "Nasty" a fost acuzat de sexism şi rasism după ce ar fi jignit dur o jurnalistă britanică de la "Press Asociation".

Citeşte continuarea articolului pe Pro Sport

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.