Simona Halep va rămâne pe locul 4 WTA după turneul de la Cincinnati

Postat la 16 august 2019 57 afişări

Simona Halep îşi va menţine poziţia în clasamentul WTA chiar dacă nu şi-a apărat în aceste două săptămâni nici trofeul câştigat anul trecut la Rogers Cup, nici finala de la Cincinnati.

Simona Halep va rămâne pe locul 4 WTA după turneul de la Cincinnati

Învinsă de Madison Keys după un meci-thriller, românca va fi cap de serie 4 la US Open 2019, turneu care începe luni, 26 august. Cursa în doi pentru locul patru a fost închisă joi, după ce atât Simona Halep, cât şi Elina Svitolina au pierdut în optimile turneului Premier 5 din Ohio. Jucătoarea din Ucraina a fost învinsă în minimum de seturi în ultimul meci al zilei de la Cincinnati de Sofia Kenin. Americanca în vârstă de 20 de ani, locul 22 în clasamentul mondial, s-a impus pentru a doua oară în două săptămâni consecutive în faţa Svitolinei, scor 6-3, 7-6(3) la Cincinnati, după o oră şi 52 de minute, în ciuda celor şapte duble greşeli comise.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
turneu,
wta,
clasament,
aparat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.