Simona Halep şi Monica Niculescu evoluează, miercuri, în turul secund al turneului de la Guangzhou

Autor: Adrian Petculescu Postat la 22 septembrie 2015 83 afişări

Jucătoarele Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, şi deţinătoarea trofeului, Monica Niculescu, locul 49 WTA şi cap de serie numărul 6, vor evolua, miercuri, în meciuri din manşa doua a turneului WTA de la Guangzhou (China).

Monica Niculescu va evolua, de la ora 09.00, în primul meci de pe terenul 2, cu suedeza Rebecca Peterson, locul 147 WTA, venită din calificări (0-0 în întâlnirile directe).

În primul meci al sesiunii de seară de pe terenul central, Simona Halep va juca, de la ora 14.00 (19.00 ora locală), împotriva sportivei ungare Timea Babos, locul 76 WTA (1-1 în meciurile directe).

Monica Niculescu va evolua şi la dublu, alături de germana Anna-Lena Friedsam, împotriva perechii Anna Morgina/Ling Zhang (Rusia/Hong-Kong). Partida din primul tur al probei de dublu va fi programată tot în cursul zilei de miercuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
ROMÂNCE,
GUANGZHOU
/actualitate/simona-halep-si-monica-niculescu-evolueaza-miercuri-in-turul-secund-al-turneului-de-la-guangzhou-14737374
14737374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.