Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Doha

Postat la 15 februarie 2018 186 afişări

Simona Halep, numărul 2 mondial, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Doha (Qatar), după ce a învins-o pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Doha

Halep a obţinut accederea în sferturi la finalul unei partide care a durat o oră şi şase minute, meci în care a servit doi aşi, a comis trei duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 62 la sută cu prima minge şi 71 la sută cu cea de-a doua. De-a lungul întâlnirii, Halep a trimis 29 de lovituri câştigătoare şi a comis 21 de erori neforţate, în timp ce adversara ei a avut 11 lovituri direct câştigătoare şi 17 greşeli neprovocate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.