Simona Halep rămâne lider mondial până la Australian Open

Postat la 03 ianuarie 2018 48 afişări

Liderul mondial Simona Halep, cap de serie numărul unu, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen, din China, şi şi-a asigurat astfel poziţia pe primul loc în clasamentul WTA până la turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Simona Halep rămâne lider mondial până la Australian Open

Halep s-a impus, în optimi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, în faţa chinezoaicei Ying-Ying Duan, numărul 91 mondial. Partida a durat o oră şi 39 de minute.

"Am ştiut că trebuie să stau foarte bine pe picioare, să-mi găsesc ritmul, să stau aproape de linia de fund şi să deschid unghiurile. Nu a fost uşor, deşi am câştigat următoarele două seturi. A fost un meci greu. Am foame de trofee, dar deocamdată nu mă gândesc la titlu. Trebuie să dau totul la meciul următor şi să încerc să câştig", a declarat Simona Halep, la finalul partidei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.