Simona Halep: Nu joc cel mai bun tenis, dar încrederea mea este foarte mare şi astfel câştig

Autor: Adrian Petculescu Postat la 29 martie 2015 77 afişări

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminică, după victoria obţinută în faţa sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA, că nu joacă cel mai bun tenis al ei în acest moment, dar nivelul de încredere este foarte ridicat şi astfel câştigă multe meciuri.

"Nu am mai jucat împotriva ei şi întotdeauna e greu să evoluezi cu o jucătoare pe care nu o cunoşti. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. A însemnat foarte mult. M-am simţit un pic obosită şi este greu să controlez această situaţie. Mă bucur că am putut să câştig astăzi. Este o jucătoare dificilă, care loveşte mingea repede şi foarte puternic. Am vrut doar să mă adaptez la stilul ei şi să fiu agresivă. Mă bucur că am câştigat la Indian Wells, cel mai important titlu din carieră, dar nu simt că joc în acest moment cel mai bun tenis al meu. Însă încrederea mea este foarte ridicată şi poate că ăsta este motivul pentru care câştig multe meciuri. Abia aştept să joc în turul următor şi să evoluez mai bine ca astăzi", a spus Halep.

Ea le-a mulţumit numeroşilor suporteri români, care au încurajat-o din tribunele arenei numărul 2 din complexul sportiv din Crandon Park: "Suporterii români mă ajută foarte mult şi vreau să le mulţumesc. Mulţumesc (n.r. - în lima română)! Vă aştept la meciul din turul următor".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, duminică, pe sportiva italiană Camila Giorgi, locul 37 WTA şi cap de serie numărul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Halep s-a impus dupa un meci care a durat o oră şi 30 de minute, reuşind astfel cea mai bună performanţă din carieră la turneul din Florida.

În faza următoare, jucătoarea română va evolua împotriva învingătoarei dintre Victoria Azarenka din Belarus, locul 36 WTA, şi Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 15, meci care se dispută tot duminică.

Calificarea în optimile de finală este recompensată cu un premiu de 59.185 de dolari şi 120 de puncte WTA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
ÎNCREDERE
/actualitate/simona-halep-nu-joc-cel-mai-bun-tenis-dar-increderea-mea-este-foarte-mare-si-astfel-castig-14079508
14079508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.