Simona Halep n-a găsit loc de cazare în propriul hotel din Poiana Braşov

Postat la 30 noiembrie 2017 13192 afişări

Simona Halep a fost într-o mini-vacanţă în Poiana Braşov, dar sportiva nu a găsit loc de cazare la hotelul pe care îl deţine în staţiune. Simona Halep a petrecut în weekendul trecut alături de familie, în staţiunea Poiana Braşov, acolo unde a achiziţionat un hotel-pensiune, Drachenhaus.

Simona Halep n-a găsit loc de cazare în propriul hotel din Poiana Braşov

Interesant este că hotelul-pensiune din Poiana Braşov a fost fully-booked în weekend, aşa că Simona şi familia ei s-au cazat la hotelul Alpin, informează libertatea.ro

Simona Halep este proprietara fostei pensiuni Heraldic Club din Poiana Braşov, redenumită Drachenhaus, dar şi a hotelului cu acelaşi nume din municipiul Braşov, de pe strada Nicolae Bălcescu, în plin centru istoric al oraşului. Halep a plătit pentru cele două imobile două milioane de euro.

Preţul pentru o noapte de cazare începe de la 40 de euro de persoană (Economic Single), şi poate ajunge la 60 de euro (”dublă” cu balcon) şi la 109 euro (junior suite, trei paturi), informează libertatea.ro

Hotelul este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.

DRACHENHAUS HOTEL e cotat la 8.9 din 10 pe booking.com

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.