Simona Halep: Mai am timp să câştig un turneu de Mare Şlem. Plănuiesc să mă retrag la 32 de ani

Postat la 22 martie 2017 93 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, aflată pe locul 5 în clasamentul mondial, se pregăteşte pentru debutul în cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, SUA, şi a precizat că abordează cu relaxare planul de a câştiga un turneu de Mare Şlem şi vrea să se retragă din activitate la 32 de ani.

Simona Halep: Mai am timp să câştig un turneu de Mare Şlem. Plănuiesc să mă retrag la 32 de ani

Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (locul 49 WTA) în turul secund al turneului de la Miami, dotat cu premii totale în valoare de 6.993.450 dolari, şi se pregăteşte intens pentru a-şi îmbunătăţi performanţele din 2017.

"Ieri am fost pe banda de alergare pentru prima dată în ultimele două luni, aşa că sunt foarte fericită. Pot să mă antrenez la intensitate maximă. Azi (n.a. - marţi) am stat pe teren două ore şi n-am resimţit nicio durere. Sunt încântată şi simt că sunt la un nivel mai ridicat decât săptămâna trecută. În ultimii ani, am învăţat că trebuie să-mi protejez corpul pentru a preveni accidentările şi să fac anumite exerciţii pentru asta. Am intrat într-o rutină, sunt sătulă de aceste exerciţii pentru condiţia fizică, dar conştientizez că sunt necesare pentru a mă menţine la nivel înalt şi nu mă voi opri", a declarat Halep pentru site-ul WTA.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.