Simona Halep, investiţii în imobiliare. Suma este una considerabilă

Autor: Mihaela Măncilă Postat la 17 martie 2019 52 afişări

Simona Halep îşi asigură viitorul şi după retragerea sa din tenis, de unde a strâns deja zeci de milioane de euro. Fostul lider mondial din circuitul feminin a prins gustul afacerilor, iar recent a direcţionat bani spre imobiliare, domeniu în care investeşte deja de câţiva ani.

Simona Halep, investiţii în imobiliare. Suma este una considerabilă

Constănţeanca a început prin a cumpăra un hotel în Poiana Braşov, pe care l-a achiziţionat în schimbul a 2 milioane de euro, iar ulterior clădirea a fost subînchiriată.

Investiţiile sale în imobiliare au continuat şi, după ce anul trecut a dat în folosinţă un imobil ridicat în zona de nord a staţiunii Mamaia, acum a trecut la ridicarea unui nou imobil.

”Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri", a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep. Sursa citată susţine că fratele tenismenei e responsabil cu noul proiect.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIMONA HALEP,
AFACERI,
IMOBILIARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.