Simona Halep investeşte intr-o nouă afacere. Ce a cumpărat cu două milioane de euro

Postat la 07 septembrie 2017 3369 afişări

După ce a avut un an cu rezultate mixte, în care jucătoarea din România a ratat de trei ori ocazia de a deveni prima jucătoare a lumii, Halep îşi mută acum atenţia către zona de business.

Simona Halep investeşte intr-o nouă afacere. Ce a cumpărat cu două milioane de euro

Simona Halep investeşte banii din tenis, iar două dintre milioanele de euro câştigate în acest an au mers pe achiziţia unui hotel de patru stele din Poiana Braşov.

 

România TV anunţă că numărul doi WTA a plătit nu mai puţin de două milioane de euro pentru a cumpăra un hotel nu foarte mare, cu doar 24 de camere şi apartamente, dar a cărui valoare de piaţă e ridicată foarte mult de unele obiecte de artă aflate în interior, dar şi de vederea spre Masivul Postăvarul şi Munţii Piatra Craiului. Potrivit sursei citate, preţul pentru o persoană care vrea să închirieze o cameră pentru o noapte ar fi de 100 de euro.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.