Simona Halep inclusă în topul celor mai bine plătite sportive din lume! Suma FABULOASĂ câştigată de Halep în ultimul an

Postat la 17 august 2017 771 afişări

Simona Halep (25 de ani) ocupă locul al 10-lea în topul celor mai bine plătite sportive ale lumii! Jucătoarea de tenis a obţinute sume impresionante atât din premii, cât şi datorită contractelor de sponsorizare.

Simona Halep inclusă în topul celor mai bine plătite sportive din lume! Suma FABULOASĂ câştigată de Halep în ultimul an

Halep a strâns 6,2 milioane de dolari în perioada iunie 2016 - iunie 2017, fiind inclusă de Forbes în Top 10 al celor mai bine plătite sportive ale lumii (locul 10)! Simona a reuşit multe performanţe notabile în această perioadă şi a fost recompensată pe măsură de organizatorii turneelor WTA, cu aproximativ 4,7 milioane de dolari. Restul de 1,5 milioane de dolari reprezintă încasări provenite din sponsorizări.

“Simona Halep este în Top 10 WTA de aproape 200 de săptămâni. Este cea mai lungă perioadă din tenisul feminin. Starul născut în România a încheiat un contract pe mulţi ani cu Mercedes Benz România. Cel mai mare contract de sponsorizare îl are cu Adidas“, au scris jurnaliştii de la Forbes despre constănţeanca în vârstă de 25 de ani.

În Top 10 al celor mai bine plătite sportive ale lumii au fost incluse 8 jucătoare de tenis

Simona a adunat o avere impresionantă în ultimul an, însă a fost depăşită de alte 7 jucătoare de tenis în topul respectiv! Diferenţa a fost făcută de contractele de sponsorizare mult mai valoroase deţinute de tenismenele din Vest. Pe primul loc se află Serena Williams, sportivă care a acumulat 27 de milioane de dolari (doar 8 milioane din premii), în condiţiile în care s-a retras la începutul sezonului după ce a rămas însărcinată.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.