Simona Halep, DESFIINŢATĂ la o televiziune din România: ”E ridicol că a ajuns numărul 1 mondial! Face tenis pentru avere”

Postat la 14 octombrie 2017 965 afişări

Radu Banciu este un cunoscut contestatar al Simonei Halep, dar atacurile jurnalistului au atins un nivel fără precedent! Deşi a devenit prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc în clasamentul WTA, Halep a fost desfiinţată de Banciu în emisiunea "Unşpe metri", pe care acesta o realizează la postul B1 TV.

Simona Halep, DESFIINŢATĂ la o televiziune din România: ”E ridicol că a ajuns numărul 1 mondial! Face tenis pentru avere”

Simona Halep, atacată după ce a devenit lider mondial

Realizatorul Radu Banciu nu îi recunoaşte Simonei Halep niciun merit pentru faptul că jucătoarea din Constanţa a devenit lider mondial! Banciu consideră că Simonei nu i se cuvine şefia tenisului mondial pentru că "nu a câştigat nimic", omiţând să spună că Halep a triumfat la turneul Premier Mandatory de la Madrid în 2017 şi a cucerit alte 14 trofee în carieră: "Este un paradox să devii lider mondial după un turneu pe care îl pierzi.

Este ridicol să devii numărul unu într-un sport în care nu ai câştigat niciodată nimic, dar aşa sunt clasamentele în lumea de astăzi. Performanţele ei nu o ridică la nivelul unei campioane. (...) Nu vorbim despre un sportiv ieşit din comun. Noi nu avem atuu în niciun sport şi sigur că oamenii au nevoie de idoli. Ea nu este vreun om remarcabil, din punct de vedere sportiv. Ăsta e adevărul, nu mândria prostului de pe Internet care nu a făcut nicio performanţă în viaţă şi atunci se legitimează cu asta", şi-a început Radu Banciu tirada.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.