Simona Halep a învins-o pe Niculescu şi s-a calificat în finala BRD Bucharest Open

Postat la 12 iulie 2014 40 afişări

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala turneului BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA.

Simona Halep a învins-o pe Niculescu şi s-a calificat în finala BRD Bucharest Open

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, după accederea în penultimul act al BRD Bucharest Open, că îşi doreşte ca spectatorii români să ţină atât cu ea, cât şi cu Monica Niculescu în semifinala directă de sâmbătă.

În cealaltă semifinală de sâmbătă, jucătoarea italiană Roberta Vinci, cap de serie numărul 2, s-a calificat în finala turneului, după ce a trecut în semifinale de sportiva Kristina Kukova din Slovacia, scor 6-1, 6-3.

Principala favorită a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului, fază în care a întâlnit-o pe Monica Niculescu.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/simona-halep-a-invins-o-pe-niculescu-si-s-a-calificat-in-finala-brd-bucharest-open-12931384
12931384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.