Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros

Postat la 31 mai 2016 459 afişări

Simona Halep (locul 6 în clasamentul WTA) a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la la Roland Garros de către australianca Samantha Stosur, numărul 24 mondial, scor 6-7, 3-6, după un meci care a durat o oră şi 46 de minute şi s-a întins pe trei zile.

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep şi Samatha Stosur a început duminică şi a fost întrerupt de mai multe ori din cauza ploii. Favorita numărul 6 de la Roland Garros a început mai bine partida şi a condus cu 5-3, dar jocul a fost întrerupt. La reluare, australianca a fost mult mai agresivă, a preluat controlul meciului, a egalat la cinci şi a trimis apoi setul în tiebreak. Halep a comis foarte multe greşeli şi a cedat cu 7-0.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/simona-halep-a-fost-eliminata-in-optimile-de-finala-de-la-roland-garros-15404115
15404115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.