Sheryl Crow îşi va lansa ultimul album din carieră în 2019

Postat la 03 iulie 2018 48 afişări

Cântăreaţa americană Sheryl Crow a anunţat că îşi va lansa ultimul album din carieră în 2019, iar apoi va scoate pe piaţă doar single-uri, potrivit hollywood.com.

Sheryl Crow îşi va lansa ultimul album din carieră în 2019

Albumul va include colaborări ale sale cu artişti celebri, precum Stevie Nicks, Keith Richards şi Don Henley, dar şi regretatul Johnny Cash.

"Cred că albumele (...) sunt o formă de expresie artistică pe cale de dispariţie, iar oamenii sunt mai interesaţi de single-uri", a declarat cântăreaţa americană într-un interviu pentru un post de radio local din Kentucky.

În ultimul timp, din ce în ce mai mulţi artişti pun sub semnul întrebării utilitatea albumelor - a căror durată era la început limitată de formatul pe vinil -, într-o epocă în care streaming-ul a devenit foarte popular.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.