Sfârşitul hainelor ieftine? H&M înregistrează o scădere nemaiîntâlnită de la criza economică şi închide mai multe magazine

Postat la 15 decembrie 2017 388 afişări

Retailerul global de îmbrăcăminte, Hennes & Mauritz (H&M) va închide mai multe magazine după ce a înregistrat cea mai mare scădere trimestrială din ultimii 10 ani, potrivit The Telegraph.

Sfârşitul hainelor ieftine? H&M înregistrează o scădere nemaiîntâlnită de la criza economică şi închide mai multe magazine

Grupul, care deţine firma H&M, cu baza în Stockholm, precum şi alte branduri printre care şi COS, Weekday şi & Other Stories, spune că vânzările au scăzut cu 4 procente, ajungând la 6,74 miliarde de euro în ultimul trimestru, în comparaţie cu aceiaşi perioadă a anului trecut. Analiştii de la Reuters prevedeau o creştere cu 2%.

 

Retailerul spune că în al patrulea trimestru vânzările au fost „în mod semnificativ mai mici faţă de aşteptările companiei”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.