Sevil Shhaideh, audiată la DNA în dosarul "Belina"

Postat la 25 aprilie 2018 26 afişări

Sevil Shhaideh, consilier de stat, a ajuns, miercuri, la sediul DNA, fiind citată în dosarul „Insula Belina”, în care este urmărită penal pentru abuz în serviciu.

Sevil Shhaideh, audiată la DNA în dosarul "Belina"

Şi pe 17 ianuarie 2018, Sevil Shhaideh a fost citată la DNA, pentru a i se aduce la cunoştinţă rezultatul expertizei realizate în dosarul Belina. Experţii au redactat atunci raportul de evaluare a insulei Belina.

"Am primit raportul expertizei Avem un termen de analiză a acestei expertize, termen în care putem să formulăm observaţii sau obiecţiuni. Este o procedura, sunt obligată să mă prezint ori de câte ori sunt citată. Am venit, am preluat această expertiză, mă voi pronunţa asupra ei", a declarat Sevil Shhaideh atunci.

Surse judiciare declarau atunci, pentru MEDIAFAX, că raportul de expertiză are 800 pagini.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.