Sesiunea parlamentară începe luni. Bugetul pentru 2019, prioritar. Opoziţia a anunţat moţiuni simple

Postat la 04 februarie 2019 26 afişări

Sesiunea parlamentară începe luni, Senatul fiind deja convocat de către Călin Popescu Tăriceanu. Adoptarea bugetului este prioritară pentru PSD-ALDE la început de sesiune, în timp ce Opoziţia a anunţat că va ataca bugetul la CCR şi va depune moţiuni simple împotriva mai multor miniştri.

Sesiunea parlamentară începe luni. Bugetul pentru 2019, prioritar. Opoziţia a anunţat moţiuni simple

„În temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (1) şi (3) din Constituţia României, republicată, precum şi ale articolului 83 din Regulamentul Senatului, republicat, se convoacă Senatul României în prima sesiune ordinară a anului 2019, în ziua de luni, 4 februarie 2019. Preşedintele Senatului convoacă Biroul permanent luni, 4 februarie 2019, ora 13,00. Grupurile parlamentare se vor întruni luni, 4 februarie 2019, ora 14,00. Senatul, convocat în prima sesiune ordinară a anului 2019, se va întruni în plen luni, 4 februarie 2019, ora 16,00”, prevede decizia luată de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, publicată pe site-ul instituţiei.

De asemenea, Camera Deputaţilor va avea, luni, o şedinţă a Biroului Permament, de la ora 14.00, pentru a stabili chestiuni organizatori. Georgian Pop, care a demisionat din PSD, ocupa şi funcţia de secretar al Biroului permanent al Camerei şi astfel trebuie înlocuit.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
incepere,
anunt,
motiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.