Serviciile britanice de informaţii au dejucat un complot pentru asasinarea Theresei May

Postat la 06 decembrie 2017 113 afişări

Serviciile britanice de informaţii şi contraterorism au dejucat un complot pentru asasinarea premierului Theresa May, după ce doi bărbaţi au fost reţinuţi săptămâna trecută, potrivit unor surse citate de televiziunea Sky News, relatează site-ul publicaţiei The Independent.

Serviciile britanice de informaţii au dejucat un complot pentru asasinarea Theresei May

Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat, marţi, că doi bărbaţi reţinuţi în data de 28 noiembrie au fost puşi sub acuzare pentru infracţiuni de terorism şi vor apărea, miercuri, în faţa unei instanţe din Westminster.

Suspecţii au fost identificaţi drept Naa’imur Zakariyah Rahman (20 de ani), care locuia în nordul Londrei, şi Mohammed Aqib Imran (21 de ani), din sud-estul oraşului Birmingham.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.