Servicii medicale ca în Evul Mediu. Femeia transportată cu o dubă la spitalul din Craiova a murit. Primarul: Am sunat la spital, dar ne-au spus că nu au voie să trimită medic

Postat la 25 octombrie 2017 149 afişări

Femeia în vârstă de 67 de ani din Filiaşi, care a fost transportată la Spitalul Craiova, marţi, cu o dubă, deoarece toate cele trei ambulanţe din localitate erau indisponibile, a murit în noaptea de marţi spre miercuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Servicii medicale ca în Evul Mediu. Femeia transportată cu o dubă la spitalul din Craiova a murit. Primarul: Am sunat la spital, dar ne-au spus că nu au voie să trimită medic

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au întocmit iniţial, pe numele şoferului autocarului care o lovise pe femeie pe o trecere de pietoni, un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca încadrarea juridică să fie schimbată în ucidere din culpă.

”La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, i s-a stabilit diagnosticul preliminar traumatism cranio-cerebral grav. În cursul nopţii, din cauza complicaţiilor survenite, victima a decedat”, a declarat Dochia.

Femeia a fost lovită, marţi, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de un autocar înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean bulgar. Victima a fost transportată în stare de inconştienţă, de rude şi localnici, la spital, cu o dubă, deoarece niciuna dintre cele trei ambulanţe din Filiaşi nu era disponibilă, potrivit martorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.