Seria de filme "Star Wars" va intra într-o pauză

Postat la 15 aprilie 2019 101 afişări

Franciza "Star Wars/ Războiul Stelelor" va lua o pauză după lansarea filmului "Star Wars: The Rise of Skywalker", pe 20 decembrie, a arătat liderul companiei Disney, Robert Iger, citat de contactmusic.net.

Seria de filme "Star Wars" va intra într-o pauză

Decizia de a înceta temporar producţia unor noi filme în seriei este legată atât de logica acţiunii peliculei următoare, cât şi de factori financiari.

"Star Wars: The Rise of Skywalker" reprezintă ultimul capitol din povestea familiei Skywalker, dar şi o decizie care are în vedere redresarea companiei. Aceasta a înregistrat încasări dezamăgitoare cu pelicula "Solo: A Star Wars Story/Solo: O Poveste Star Wars", filmul din 2018 dedicat personajului Han Solo.

Planurile de a realiza alte continuări ale celebrei francize vor fi puse sub îndoială cât timp Disney se va decide cum să continue seria. "Nu am anunţat planuri specifice pentru filmele de după aceea. Există pelicule care sunt în lucru, dar nu le-am dezvăluit", a afrinat Iger. Declaraţia a venit la scurt timp după ce producătoarea Kathleen Kennedy a insistat că "Star Wars: The Rise of Skywalker" nu va fi ultimul film din serie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
star,
star wars,
serie,
filme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.