Serghei Lavrov: Afirmaţiile lui Donald Trump sunt de salutat

Postat la 20 septembrie 2017 803 afişări

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a afirmat, miercuri, că Moscova nu se îndoieşte de capacitatea SUA de a produce daune ”distrugătoare” Coreei de Nord, adăugând că salută declaraţiile lui Donald Trump despre suveranitate şi egalitate în relaţiile internaţionale, relatează Tass.

Serghei Lavrov: Afirmaţiile lui Donald Trump sunt de salutat

”Am auzit declaraţiile preşedintelui Trump despre Coreea de Nord, care nu diferă de cele din trecut. Nu avem niciun dubiu că Statele Unite au capacitatea de a face ceva foarte distructiv”, a afirmat ministrul rus de Externe.

”Însă am fost atent la o altă parte a discursului preşedintelui. El a spus că respectă suveranitatea şi egalitatea în relaţiile internaţionale, că Statele Unite vor să fie un exemplu, că nu vor să-şi impună modul de viaţă asupra altora şi că acceptă pluralitatea naţiunilor, culturilor şi civilizaţiilor. Cred că sunt nişte comentarii de salutat pe care nu le-am mai auzit de la un lider american de foarte mult timp”, a adăugat Lavrov.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.