Senatul SUA adoptă planul de ajutor în valoare de 1,9 trilioane de dolari pentru COVID-19

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 martie 2021 60 afişări

Senatul SUA adoptă planul de ajutor în valoare de 1,9 trilioane de dolari pentru COVID-19

Senatul a adoptat sâmbătă planul de ajutor COVID-19 în valoare de 1,9 trilioane de dolari al preşedintelui Joe Biden, relatează Reuters.

Legea include 400 de miliarde de dolari pentru plăţi unice de 1.400 de dolari către majoritatea americanilor, 300 de dolari pe săptămână în beneficii extinse de şomaj pentru cele 9,5 milioane de persoane care au fost scoase din muncă în criză şi 350 de miliarde de dolari reprezentând ajutoare acordate statelor şi guvernelor locale.

Senatul a votat 50-49, fără ca republicanii să voteze în favoarea proiectului, unul dintre cele mai mari pachete de stimulare din istoria SUA.

Lupta nu s-a încheiat, deoarece proiectul de lege trebuie să revină la Camera Reprezentanţilor, care a aprobat o versiune uşor diferită cu o săptămână mai devreme.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senat,
sua,
ajutor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.