Senatul a adoptat legea privind instituirea ”Zilei minorităţilor naţionale” ca sărbătoare naţională

Postat la 23 octombrie 2017 379 afişări

Plenul Senatului a adoptat luni, cu unanimitate de voturi, iniţiativa legislativă privind instituirea ”Zilei Minorităţilor Naţionale din România” ca sărbătoare naţională pe 18 decembrie, autorităţile centrale şi locale putând sprijini logistic şi/sau financiar evenimentele organizate în acest sens.

Senatul a adoptat legea privind instituirea ”Zilei minorităţilor naţionale” ca sărbătoare naţională

”Se instituie ziua de 18 decembrie «Ziua Minorităţilor Naţionale din România», ca zi de sărbătoare naţională. (...) Anual, cu prilejul sărbătoririi «Zilei Minorităţilor Naţionale din România», se organizează manifestări culturale dedicate acestei sărbători”, se arată în iniţiativa legislativă a deputaţilor din grupul minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.