Senatul a adoptat, în forma iniţială modificările Legii 304/2004 privind organizarea judiciară

Postat la 20 iunie 2018 30 afişări

Plenul Senatului a adoptat miercuri, în procedură de urgenţă, proiectul de lege privind organizarea judiciară, în forma iniţială, prin care se înfiinţează o secţie specială pentru investigarea faptelor comisiei de magistraţi, respingând astfel cererea de reexaminarea a preşedintelui Klaus Iohannis.

Senatul a adoptat, în forma iniţială modificările Legii 304/2004 privind organizarea judiciară

Senatul a adoptat Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, în urma cererii de reexaminare trimisă de preşedintele României către Parlamnent, cu 79 voturi "pentru", nicio abţinere şi 33 voturi împotrivă.

Senatorul USR, George-Edward Dircă, a venit cu mai multe amendamente pentru proiectul de lege, însă toate au fost respinse în plen.

Senatoarea PNL, Aina Gorghiu a susţinut că nu înţelege graba cu care s-a introdus pe ordinea de zi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.