Şedinţă de ultim moment a liderilor coaliţiei PSD-ALDE, după întâlnirile cu cei de la Exxon - surse

Postat la 06 septembrie 2018 65 afişări

O şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE va avea loc joi, la Parlament, de la 15:00. Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu se vor întâni cu miniştrii Transporturilor şi Energiei, Lucian Şova şi Anton Anton, pentru discuţii despre infrastructură şi energie, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Şedinţă de ultim moment a liderilor coaliţiei PSD-ALDE, după întâlnirile cu cei de la Exxon - surse

Şedinţa are loc după ce preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a vizitat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, joi, în jurul orei 11:30, în biroul său de la Camera Deputaţilor. Liderii coaliţiei au discutat aproximativ o jumătate de oră.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că întâlnirea programată la ora 15:00 va avea loc între liderul PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Transporturilor, Lucian Şova şi ministrul Energiei, Anton Anton. Scopul întâlnirii vizează discuţii privind problemele de infrastructură şi cele energtice.

De asemenea, joi, de la ora 13.30, Călin Popescu-Tăriceanu se va întâlni, în biroul său de la Senat, cu reprezentanţii ExxonMobil Exploration and Production România, aceştia urmând să fie primiţi şi de către Liviu Dragnea, în biroul său de la Camera Deputaţilor, au precizat sursele MEDIAFAX. Întâlnirile vor fi separat de cea de la ora 15.00, între liderii coaliţiei şi miniştrii de resort. Potrivit surselor citate, discuţiile între Tăriceau şi Dragnea cu reprezentanţii Exxon vor viza legea offshore care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.