Secretarul general adjunct al PNL Bucureşti s-a cumetrit cu un temut lider interlop. Silviu Mototolea a petrecut cu Duduienii şi Caranii

Postat la 17 septembrie 2021 373 afişări

Secretarul general adjunct al PNL Bucureşti s-a cumetrit cu un temut lider interlop. Silviu Mototolea a petrecut cu Duduienii şi Caranii

Secretarul general adjunct al PNL Bucureşti, Silviu Mototolea, care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Sector 4, a devenit cumătrul liderului interlop Fardin Amet, cel care, de ani buni, conduce cu o mână de fier un clan ce controlează o zonă importantă din sudul Capitalei. La un an după ce l-a botezat pe cel de-al treilea copil al temutului lider interlop, Silviu Mototolea, în calitate de naş, a tăiat şi moţul finei sale, aşa cum cere tradiţia. Evenimentul a avut loc miercuri după-amiază şi a fost organizat odată cu petrecerea de nuntă a lui Fardin Amet, la care, pe lângă Mototolea, au fost prezenţi, printre mulţi alţii, membri ai clanurilor Caran, Ştoacă şi Duduianu.

Primele informaţii legate de posibila legătură a omului politic Silviu Mototolea cu lumea interlopă au ajuns în presă după ce acesta a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al Romfilatelia. Atunci, în spaţiul public s-au vehiculat informaţii potrivit cărora Mototolea ar fi membru al clanului Duduianu, fiind văr al soţiei fostului lider intrelop Emi Pian, înjughiat mortal, vara trecută, în urma unui conflict izbucnit într-o locuinţă în care se organizau jocuri de noroc ilegale.

La momentul respectiv, Silviu Mototolea a negat orice legătură cu mediile intrelope. „Mă numesc Silviu Mototolea şi declar public nu doar că nu sunt interlop, dar nici măcar nu ştiu ce înseamnă acest lucru”, anunţa acesta la momentul respectiv.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
interlop

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.