Se redeschid pârtiile de la Sovata. Pe domeniul schiabil purtarea măştii este obligatorie

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 ianuarie 2021 65 afişări

Se redeschid pârtiile de la Sovata, din judeţul Mureş. Începând de vineri dimineaţă, turiştii vor fi primiţi pe pârtii. Administratorii atrag atenţia că în interiorul domeniului schiabil se aplică regulile de protecţie stabilite în timpul epidemiei de Covid 19.

Se redeschid pârtiile de la Sovata. Pe domeniul schiabil purtarea măştii este obligatorie

Sunt veşti bune pentru amatorii sporturilor de iarnă. Vineri, va avea loc deschiderea oficială a sezonului 2021 pe domeniul de la Sovata. În interior, vor fi respectate toate măsurile de protecţie stabilite de autorităţi în timpul epidemiei, inclusiv cele privind masca şi distanţarea socială.

„În 15 Ianuarie, de la ora 10.00, are loc deschiderea sezonului 2021 al pârtiilor de la Sovata ‼ Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie pe tot teritoriul domeniului schiabil Sovata. Păstraţi distanţa de siguranţă de minimum 1.5 metri”, au anunţat reprezentanţii Salvamont Salvaspeo Mureş.

Salvamontiştii au mai multe recomandări pentru practicanţii sporturilor de iarnă. Acestea au legătură cu alegerea echipamentului, cu comportamentul de pe pârtii şi cu protocolul aplicat în cazul unor accidente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pârtii,
mască,
sezon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.