Se deschide Collezioni, primul showroom cu produse Roberto Cavalli pentru casă

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 ianuarie 2016 362 afişări

Cu o investiţie estimată de până la 400.000 de euro pentru primul an, showroom-ul Collezioni, distribuitor unic al colecţiilor Roberto Cavalli Home Luxury Tableware şi Roberto Cavalli Home Linen în România, se va deschide începând cu 1 februarie, pe str. Banul Antonache nr. 59.

Se deschide Collezioni, primul showroom cu produse Roberto Cavalli pentru casă

Collezioni este un showroom dedicat produselor de lux pentru casă. În primul an, investiţia în amenajarea showroom-ului, stocuri şi cheltuielile operaţionale va atinge o valoare estimată de 400.000 de euro. Produsele vedetă sunt din cele mai noi colecţii Luxury Tableware, Linen şi Luxury Tiles ale mărcii Roberto Cavalli Home. Alături de acestea în showroom sunt prezente brandurile Gaia Mobili, Galassia şi Cristallo Collezioni.

“Piaţa produselor de lux din România este în continuă creştere. Dacă la un moment dat s-a putut observa o stagnare, în acest moment interesul românilor pentru produsele exclusiviste este din ce în ce mai mare,” declară Roxana Alexandrescu, managing partner Collezioni.

Showroom-ul Collezioni dispune de un spaţiu comercial de 230 mp iar produsele disponibile în showroom fac parte din cele mai noi colecţii. În cadrul showroom-ului sunt disponibile servicii de consiliere specializată, de livrare a produselor, precum şi servicii dedicate segmentului de evenimente private, prin listele de căsătorie.

Collezioni este distribuitor autorizat în România al Roberto Cavalli Home Luxury Tableware (ceşti din porţelan, seturi de farfurii, pahare de cristal, tacâmuri pentru masă), Roberto Cavalli Home Linen (cuverturi, perne decorative, lenjerii de pat, halate şi prosoape de baie, pleduri), Roberto Cavalli Home Luxury Tiles (gresie şi faianţă), Gaia Mobili (obiecte sanitare), Galassia (obiecte sanitare) şi Cristallo Collezioni (corpuri de iluminat)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
showroom,
colectii,
casa,
deschidere,
lux,
servicii,
branduri
/actualitate/se-deschide-collezioni-primul-showroom-cu-produse-roberto-cavalli-pentru-casa-15008035
15008035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.