Se caută bonă, salariu de 100.000 de lire. Care sunt condiţiile pe care candidatele trebuie să le îndeplinească

Postat la 11 septembrie 2017 297 afişări

Dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, cel mai probabil aşa şi este. Fie că vorbim despre bilete gratuit spre o anumită destinaţie, un apartament sau pur şi simplu o slujbă cu un salariu foarte atrăgător.

Se caută bonă, salariu de 100.000 de lire. Care sunt condiţiile pe care candidatele trebuie să le îndeplinească

O „familiei prietenoasă de şase persoane”, cu patru copii de 2, 5, 7 şi 15 ani a dat anunţ pentru a-şi găsi o dădacă full time care să locuiască alături de ei. Potrivit anunţului postat online, candidatul care ar reuşi să obţină acest post ar primi un salariu de 100.000 de lire pe an, ar fi hrănit doar cu preparate de 5 stele şi ar putea conduce maşinile sport ale familiei. Prea frumos ca să fie adevărat? Da, sigur că este, pentru că există şi câteva condiţii.

Familia are patru proprietăţi în Londra, Barbados, Cape Town şi Atlanta, aşa că disponibilitatea de a călători intens este una dintre cerinţele jobului.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.