Sculpturi gata de purtat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 decembrie 2018 40 afişări

Bijuteriile nu trebuie să fie numai nişte accesorii, ci pot fi şi mici sculpturi în toată regula atunci când creatorii lor îşi propun acest lucru.

Sculpturi gata de purtat

Un exemplu în acest sens este creatoarea Harumi Klossowska de Rola, care, în colaborare cu casa pariziană Goossens,  propune o gamă de 12 piese, gândite ca obiecte decorative, dintre care mare parte pot fi purtate atât ca bijuterii, cât şi aşezate pe piese de mobilier pentru a înfrumuseţa casa. Micile sculpturi cu aur şi pietre preţioase sunt grupate în trei categorii: rodie – simbol al fertilităţii, smochină – simbol al generozităţii - şi vâsc, care reprezintă nemurirea şi prosperitatea, scrie The Telegraph.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.